zaterdag 4 juni 2011

Oude stoffen dozen

Al jaren kijk ik jaloers naar de stoffen dozen met rozen die  sommigen hebben,hier in twente zie je ze nooit.Vorig jaar heb ik een kleintje gevonden op de twentse vlooienmarkt,maar met hemelvaartsdag waren we op een rommelmarkt en zag ik er ineens 3 staan[er stonden dan wel geen rozen op,maar andere bloemen].Ik heb ze direct gekocht voor 5 euro alle drie.

Ik ben er heel blij mee,al werd dat hier thuis niet goed begrepen[mijn zoon zij: je gaat die oude dingen toch niet echt in de kamer zetten he?]Tja smaken verschillen.

15 opmerkingen:

  1. Prachtige vondst Gerrie..geef ze maar een mooi plekje. Ik moest al lachen bij het lezen van de reactie van je zoon:!)) Hier gaat het precies zo....fijne dag en geniet van je dozen, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige vondsten hoor en de reaktie van je zoon o zo herkenbaar.

    Lekker genieten van je tafereeltje hoor.

    Fijn Weekend

    Groetjes
    ESther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt een prikkie die dozen en zo prachtig!
    Ja, hier reageren ze ook vaak zo maar gewoon niets van aantrekken en genieten hoor!
    Super sfeervol die foto's!
    Geniet van het mooie weer, fijne avond!
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou ....die oude dingen...die zou ik ook gekocht hebben hoor. Ze zijn zo mooi en zo leuk om die op een gezellig plekje neer te zetten. Echt heel decoratief en dat voor € 5.00 3 stuks.
    Kan me indenken datt je er erg blij mee bent.
    Fijn weekend, Trudie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha ja sommige zien de charme er niet van,maar ik vind ze prachtig en zoals het op de foto staat,helemaal super,fijn weekend,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja leuk die doosjes, ze wennen er thuis vanzelf aan als ze er eenmaal staan. Dat prentje met rozen vind ik ook super!

    Groetjes, Jolanda (Rozet)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze zijn prachtig de dozen!!

    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van sommige dingen hebben mannen en zonen gewoon geen verstand. Het zijn prachtige dozen en dat voor maar 5 euro! Heerlijk toch dat je na lang zoeken eindelijk beloond wordt! Groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi leuk he die kinderen die dan gaan zegen doe je dat aan of waar ga je dat neer zetten toch niet in huis haha maar ik ga lekker mijn eigen gang maar heel leuk je dozen met bloemen super plaatje groetjes rommy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat mooi de oude dozen Gerrie,maar ik vind je flesjes die je zelf gepimpt hebtsupermooi!!!!hele fijne zondag...en bedankt voor het bezoekje aan mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ze zijn geweldig Gerrie!

    groetjesss

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat is zeker smaken verschil, ik vind ze namelijk prachtig, ben ook marktplaats een beetje aan het afstruinen voor een paar van die dozen.
    Ze zijn ook zo mooi van kleur, helemaal mijn smaak!!
    Fijne zondag Gerrie, groetjes, Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige dozen Gerrie! Haha, ja idd smaken verschillen. Dat maak ik thuis natuurlijk ook regelmatig mee. Heb gisteren en hele mooie super kitscherige tas gevonden. Zeg dochterlief: daar ga je toch niet echt mee lopen, he ma?
    Een fijne zondag verder,
    liefs Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  14. prachtig! Kun je zo blij mee zijn met zo'n aankoop. Ik heb 4 jongens en oh wonder, die vinden mijn rotzooi heel gezellig! Grappig he. Ze zien het ook bijna altijd gelijk als er weer wat bij is.
    x
    Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zo een zelfde reactie kreeg ik toen ik een oude koffer kocht op Koninginnedag,maar toen iedereen complimentjes over de koffer maakte keken ze toch weer raar op.Ik vind je doosjes super leuk en ze zijn ook nog handig om van alles in op te bergen.
    Groetjes
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen