zondag 24 februari 2013

zeep!Vandaag aan de knutsel geweest! Ik kreeg de vraag of ik 10 stukken zeep wou maken van iemand die zelf zeepkettingen maakt, Zij wil ze meenemen naar een markt om ze te verkopen..


Dus op tijd er uit,en aan de slag,er valt toch niet veel anders te doen want het sneeuwt hier al de hele dag...er ligt al een heel pak.ik heb ze allemaal een beetje verschillend geprobeerd te maken...

mooie nostalgische plaatjes altijd mooi!


De strasstenen vond ik pas bij de wibra..En nu maar hopen dat ze ze mooi vind.


zondag 10 februari 2013

hartendoosHallo allemaal! daar ben ik weer een keer!  Ik heb sinds ik onder mijn overkapping een soort winkeltje ben begonnen zo weinig tijd om te knutsellen..jammer genoeg...ik ben nu veel tijd kwijt om overal op zoek te gaan naar leuke spulletjes.. ook heel leuk werk hoor..Maar nu heb ik toch weer iets gemaakt,deze harten doos..of valentijnsdoos!

Ik vind knutsellen zo leuk,maar de dagen vliegen zo snel om,ik heb het gevoel of ik altijd tijd te kort kom..
Dit dienblaadje vond ik nog in de schuur,helemaal vergeten dat ik dat een keer gekocht had..

Een paar mooie poezieplaatjes erop geplakt en het ziet er meteen heel anders uit..
Ik kon trouwens de laatste tijd nauwlijks op mijn blog komen,hij bleef maar laden en laden. En als ik er dan een keer op kwam had ik honderden bezoekers. Nu is het over maar is mijn bezoekerstellertje ineens verdwenen,vanzelf. raar...Zijn er mischien meer die hier last van hebben gehad??