vrijdag 26 oktober 2012

kringloopvondsten en geknutsel

Ik ben alweer een beetje aan het kerstknutselen ...dit hart heb ik gemaakt van een houten hart van 99 cent die je bij big bazaar kunt kopen. Ik heb het beplakt met muziekpapier en er nostalgishe poezieplaatjes opgedaan,verder kant gebruikt.
Deze ster komt ook van de big bazaar,daarnaast een grote koffiemelkfles..

Dit mooie stoffen doosje vond ik vandaag bij de kringloop..
het doosje zat vol met kaarsjes ....alleen zo jammer dat ze er met zwarte stift de prijs in zetten..

Er waren al weer een paar tafels met kerstspullen bij de kringloop..daar vond ik deze mooie engeltjes[ben ik gek op]

En deze engeltjes om in de kerstboom te hangen ook nog...

Dit is echt iets voor mij...nostalgishe kerstblikjes!! gekocht bij xenos..

Bij action verkopen ze houten doosjes in hartvorm voor maar 99 cent....ik heb hem met stof beplakt,kant gebruikt en een nostalgishe afbeelding[nog van de wibra]   Ik wens jullie een fijn weekend!


dinsdag 16 oktober 2012

Gehaakt jurkje

Eindelijk weer een postje van mij! Ik heb de laatste tijd weinig tijd om te bloggen...ik heb het gevoel dat de tijd vliegt! ik heb vorige week aan een creatieve beurs hier in mijn woonplaats meegedaan en moest daar spulletjes voor maken,ook ben ik druk met de verkoop van brocante spulletjes op m.p.  Er komen hier steeds meer kringlopen bij en daar ben ik natuurlijk ook vaak te vinden.  Op de creatieve beurs stond ik naast een vrouw met gehaakte spullen en daar kocht ik dit mooie jurkje voor mijn porseleinen pop die in de kamer zit.Ik heb er zelf nog een kanten kraagje langs gemaakt...

Dit doosje heb ik gemaakt van een ovaal kartonnen doosje,het ornament met het engeltje vond ik bij de wibra[die hebben alweer leuke spulletjes]

De ornamentjes kosten maar 99 cent en ze zijn eigenlijk om op te hangen..

Deze soepterinne  van het merk Queen Elizabeth vond ik bij de kringloop en het mooie doosje weer bij de wibra.

Ik had de laatse tijd al heel wat van die taarten van stof gemaakt en kreeg het idee om een speciale kersttaart te maken in rood mijn favoriete kerstkleur,dan kan ik die straks mooi voor het raam zetten..

Ja,tegen die tijd gaan alle roze spullen zolang in dozen en komt de traditionele kerstkleur tevoorschijn....maar zover is het nog niet[al schrok ik wel toen mijn man deze week zei:nog 9 weken en dan is het kerst] Het gaat mij allemaal veel te snel..