zondag 26 augustus 2012

Actiontip!!

Daar ben ik weer met een Actiontip!! Dit mooie kussen heb ik gisteren bij action gekocht. Ze zijn er ook nog in het grijs en kosten 4,79.

Prachtig toch?..

Ik ben er helemaal blij mee...

Deze spiegel vond ik van de week bij de kringloop,hij was al wit en de poezieplaatjes heb ik er zelf op gemaakt..

Er zit ook een bakje aan voor leuke spulletjes..

Altijd zo leuk van niets iets maken...

dinsdag 21 augustus 2012

Het gewone leven...

De vakantie is om,en het normale leven begint weer....Vlak bij ons is vorige week een nieuwe kringloop geopend,en daar moest ik natuurlijk bij zijn! Het is een hele nette kringloop,het servies staat op kleur bij elkaar,het textiel is gewassen en gestreken en alles is voorzien van een prijsje. Je krijgt er zelfs een kassabon als je iets koopt,haha.

Toch waren de prijzen niet echt hoog....Ik vond deze theepot voor 5 euro en het kannetje met roosjes kon ik voor 1,50 ook niet laten staan..


..Mooi met een roos uit eigen tuin..gen tuin..

De laatste weken heb ik weinig geknutseld[veel te warm ]...In het begin van de vakantie heb ik deze 2 blikken nog gepimpt..

Met speldenkussentje erop..
Poezieplaatjes gebruik ik ook altijd graag..
En ik heb toen ook nog van deze stoffen cupcakes gemaakt...Hopelijk komt de zin om te knutselen snel weer terug,maar eerst de huishouding weer een beetje op orde krijgen....

vrijdag 3 augustus 2012

Rozenkrans

Hallo allemaal,na een paar weken eindelijk weer een post! De laatste weken weinig tijd,iedereen bij de deur en dan ben je je eigen doen een beetje kwijt.Je kent het waarschijnlijk wel!

Vorige week waren we een paar dagen naar scheveningen[toen het zo warm was] Ook nog een dagje naar denHaag geweest en ik was daar natuurlijk op zoek naar brocante winkeltjes,maar dat viel tegen. Toen ik bij de winkel van Rivera Maison kwam heb ik deze mooie krans van papieren rozen gekocht.  Daar gevraagd naar brocantewinkeltjes en er toch nog 2 gevonden. De verkoopster zei dat er door de crises veel winkeltjes waren verdwenen.

Bij mij achterthuis begint het steeds meer op een winkeltje te lijken,ik heb er al weer een kastje bij..
Mensen die iets ophalen wat ze op marktplaats hebben gekocht kunnen zo mooi even rondkijken,en nemen dan vaak nog wel iets mee..


En ik kan mooi blijven zoeken naar leuke dingen..Zoals je ziet staat de nieuwe kast ook al weer vol...

Prettig weekend allemaal!!